“Com acompanyar les pèrdues i el dol” · 1a xerrada feta.

Ahir vam realitzar la xerrada “Com acompanyar les pèrdues i el dol” a càrrec d’Àngels Miret, organitzada per l’AMPA. És la primera del cicle de xerrades per a famílies que hem organitzat. 

La temàtica, com bé indica el títol, tractava sobre la mort i com abordar-la amb la canalla. L’Àngels ens va facilitar molta informació de com poder parlar d’aquest tema, considerat tabú, o que sovint ens costa afrontar-lo amb la canalla. A través de diferents dinàmiques, contes, exemples o experiències compartides, vam poder aprendre diferents eines per acompanyar als nostres fills i filles per parlar de les pèrdues i el dol.

Des de l’AMPA volem donar les gràcies a l’Àngels Miret per la seva professionalitat, i gràcies a ella vam poder gaudir i adonar-nos de com important és poder parlar de la mort amb els nostres fills i filles. També volem agrair a totes les famílies assistents per compartir les seves experiències i fer de la trobada un espai d’aprenentatge.

En breu us informarem de la xerrada organitzada pel proper mes de febrer, però ja us avancem que us podeu guardar la data que serà dijous 29 de febrer.