Èxit total a la festa de final de curs

Enguany, hem pogut celebrar la festa de final de curs, i en teníem moltes ganes. S’han arribat a vendre 585 entrades!

La jornada va començar amb l’espectacle familiar “La màgia de truki-chan”, que malgrat haver tingut alguns problemes amb el so, ens va deixar a tothom bocabadats amb els seus trucs de màgia.

Després, els més petits, i no tan petits, es van poder fer fotos amb la Skye i en Ghayse de la Patrulla Canina, i també van poder obtenir un globus amb formes diverses (globoflèxia) cadascun d’ells.

Cap a les 8 vam començar amb el sopar de carmanyoles, on cada família va poder gaudir del que s’havien portat i/o compartien amb altres famílies. Després del sopar, vam fer la despedida de l’alumnat de 6è, els quals ens van obsequiar amb els balls que havien preparat per a l’ocasió.

Finalment, es va realitzar el sorteig de les 10 paneres amb material escolar, de les quals una no va ser reclamada i s’ha facilitat un sorteig per Instagram per a poder-la aconseguir (avui en sabrem el veredicte).

I per concloure la gran jornada, es va fer una festa Holi on tothom que hi va participar va quedar ben pintat de colors! I així vam despedir aquest curs 2021/2022 que ens ha apropat una mica més a la normalitat.

Ah! i la jornada va comptar amb servei de bar a càrrec de les famílies de 5è per a poder anar guanyant diners pel viatge de final de curs de 6è!

Gràcies famílies per la vostra participació!