Extraescolars 2018-19

Anglès, Atletisme, Multiesports, Música, Teatre i Baldufa. Renovem la proposta d’activitats extraescolars pel curs 2018-19. Consulteu activitats, preus i horaris aquí.

Les activitats extraescolars de l’AMPA es porten a terme cada dia, de dilluns a divendres a les 12.30 i a les 16.30, enllaçant amb l’horari escolar. D’aquesta maneres, la mainada i les famílies disposen d’una hora més d’activitats a dins l’escola. La idea de les extraescolars és doble, aprendre i divertir, ja sigui amb propostes més formals com Anglès o propostes més lúdiques i de temps lliures com Baldufa.

Aquest any l’inici de les extraescolars s’avança una setmana i s’inicien totes la última setmana de setembre. La Baldufa estarà activa des del primer dia, el 12 de setembre. Davant el bon funcionament del WhatsApp a finals de l’any passat, a partir d’ara us podreu comunicar per aquest mitjà amb les monitores de Baldufa. és molt important avisar davant de qualsevol canvi, especialment si el nen/a es queda i no estava previst.  WHATSAPP Baldufa AMPA: 642 94 84 27.