Reutilització de llibres 2023/2024

Com la majoria de famílies ja sabeu, des de l’escola, ja fa uns quants anys que es porta a terme el PROJECTE de REUTILITZACIÓ DE LLIBRES, iniciat el curs 2010-2011 conjuntament amb les 3 AMPA del municipi d’Arbúcies i l’Ajuntament. L’objectiu d’aquest projecte, a banda d’aconseguir un estalvi econòmic important per les famílies i contribuir a protegir el medi ambient, és, també, conscienciar a famílies i alumnat sobre el valor i la cura del material educatiu. És important no oblidar que a tots ens agrada rebre llibres en bon estat, per tant, tots hem de contribuir a la seva conservació, pensant, en els alumnes que els utilitzaran posteriorment.

Aquest curs 2023/24 s’ha fet la renovació de tots els llibres de reutilizació, excepte el d’anglès. Per tant, hi haurà llibres nous per estrenar de medi, català i castellà, i és per aquest motiu que s’ha apujat la quota d’enguany. S’ha igualat la quota a tots els cursos, des de 3r a 6è i l’import serà de 40€, que es pagarà a través de www.comercialgirona.cat/comandes.

Darrera la reutilització de llibres hi ha molta feina de la que ens beneficiem tots plegats (famílies, alumnes i mestres). Amb la finalitat de regular el procés, millorar la vostra informació i obtenir el vostre compromís de col·laboració, hem elaborat una normativa que cal que accepteu entrant a l’enllaç https://forms.gle/2Ennfh5m3Xo1AYv88. En cas contrari, no es podrà lliurar cap lot de llibres de reutilització a l’alumne.

La recollida de llibres del curs 2023-2024 serà el dia 4 DE SETEMBRE d’11 del matí a 1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda al porxo del gimnàs de l’escola. Es recomana portar una bossa per endur-se els llibres.

LLIBRES DE TEXT 2023/2024

Per a la compra de llibres i material per aquest proper curs heu d’entrar a:

www.comercialgirona.cat/comandes

Allà us haureu de donar d’alta i fer servir el codi del centre (CARULLAC0211)

Si teniu dubtes sobre el funcionament de la web, podeu accedir a un tutorial d’ajuda clicant aquí.

Podreu accedir a la web del 3 al 20 de juliol!

La quota de l’AMPA i la de Reutilització de llibres s’ha de fer al moment de fer la compra dels llibres per Internet. En cas de no comprar llibres, s’ha de fer seguint el mateix procediment de la compra de llibres.

  • AMPA: de 10€ per un/a fill/a, 5€ pel segon/a fill/a, 5€ pel tercer/a fill/a i 0€ a partir del/a quart/a fill/a.
  • REUTILITZACIÓ: de 40€ per l’alumnat de 3r a 6è curs.
  • PORTAENTREPANS: de 4€ per unitat (alumnat de p4 a 6è) – opcional
  • AGENDA ESCOLAR: 5€ per alumnes de 3r a 6è – opcional
  • XANDALL ESCOLAR: (més informació en breu)

FOLRES:

Per ser més sostenibles aquest any oferim un folre fabricat a la mida del llibre perquè el folreu vosaltres mateixos, en comptes d’entregar el llibre ja folrat amb el folre tallat a mida, que generava molts retalls de plàstic.

ENTREGA DE LOT:

L’entrega serà al domicili de cada família durant l’estiu. L’empresa missatgera un informarà per correu electrònic en el moment que es faci l’enviament. En el cas que hi hagi llibres pendents, s’enviaran directament al centre.

FORMES DE PAGAMENT:

Amb targeta de crèdit/dèbit.

Per a qualsevol dubte o consulta, us podeu posar en contacte amb l’empresa a clients@comercialgirona.cat

XEC de 100€

Clicant a aquest enllaç trobaràs la informació necessària per saber com fer-lo servir durant la compra de llibres.

COMPROMÍS DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES:

Signa el compromís de reutilització de llibres en el següent enllaç:

Normativa i compromís 2023/2024