Reutilització de llibres

El projecte de reutilització de llibres és una iniciativa en què participa tota la comunitat educativa de la vila d’Arbúcies: ajuntament, els tres centres educatius, les tres AMPA, mares i pares, professorat i alumnes. Any rere any, dediquem unes hores amb tota la bona voluntat, entusiasme, implicació i dedicació per aconseguir que sigui un èxit.

Tots aquells que ja en formeu part heu de saber que:

1-Cal retornar els llibres usats durant el curs 2017-18 a l’AMPA. La recollida es farà els dies 27 i 28 de juny, coincidint amb l’horari de lliurament d’informes, d’11.30 a 14h. Serem al menjador de l’escola. Reviseu que estiguin el màxim de nets! En aquell mateix moment caldrà fer pagament dels 20€ per a seguir en el projecte el curs 2018-19.
2-El dia 7 de setembre de 9 a 14h es donaran els llibres pel curs 2018-19. Lloc: vestíbul escola Dr. Carulla.
3-Els alumnes de 3r han de pagar 30€ per entrar en el projecte. Cal pagar-los en el moment de la compra de llibres a www.llibrestext.com.

Els objectius principals d’aquest projecte són:

  • Fomentar els valors de la conservació responsable del material i els llibres, la cooperació, la solidaritat i la capacitat de saber compartir els recursos disponibles.
  • Rebaixar la càrrega econòmica que cada curs suporten les famílies per l’adquisició dels llibres de text.
  • Construir un teixit social dins el centre escolar que promogui la cooperació entre les famílies, el professorat i l’alumnat.
  • Garantir la igualtat d’oportunitats en el marc d’un sistema educatiu de qualitat.
  • Aprofundir en la idea de sostenibilitat.

Per aconseguir aquests objectius i assegurar la continuïtat del projecte us demanem a les famílies i als alumnes que:

  • Feu un esforç per mantenir els llibres en el màxim de bon estat possible
  • Folreu els llibres amb fundes perquè es conservin millor
  • Poseu el nom de l’alumne a l’etiqueta que trobareu dins del llibre i no en etiquetes fora ni en les pàgines interiors del llibre.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i en la participació en el projecte.