AMPA Dr. Carulla

QUÈ ÉS L’AMPA Dr. Carulla?

L’AMPA és l’associació que agrupa les famílies dels alumnes de l’Escola Dr. Carulla. Com totes les AMPA, és una associació de persones voluntàries, que treballa per millorar l’escola i l’entorn escolar, en col·laboració amb l’escola, l’equip docent, les institucions i les famílies.

Té per objectiu crear espais de participació i reivindicar sempre una escola pública millor i de qualitat. L’AMPA és  membre actiu de la comunitat educativa que treballa de forma organitzada, a partir d’una Junta i comissions de treball obertes a tots els socis i sòcies.

FES-VOS SÒCIES
Feu-vos sòcies i gaudiu dels avantatges de ser de l’AMPA des del primer dia:
– Participació de les activitats que organitza l’AMPA (extraescolars, lleure i venda de llibres)
– Veu, vot i representació a l’Assemblea de persones sòcies.

PREU
La quota de sòcia es paga un cop a l’any, a l’inici de curs, i és de 10€ per un/a fill/a, 5€ pel segon/a fill/a, 5€ pel tercer/a fill/a i 0€ a partir del/a quart/a fill/a.

La quota s’ha de pagar quan s’obre el període de venda de llibres i quotes de reutilització de llibres, independentment que es necessitin aquests serveis. Tot i així, si l’has de fer fora de termini, pots fer un ingrés al número de compte de Caixa Bank de l’AMPA ES61 2100 0045 8802 0046 8055 indicant el nom i cognom de l’alumne i el curs. RECORDA ENVIAR-NOS EL COMPROVANT PER CORREU ELECTRÒNIC A ampa@carulla.cat