Taller “sigues tu en família”

Des de l’AMPA participem en el «Sigues tu en família», un programa sobre criança positiva i comunicació no violenta. 
Aquí teniu més informació sobre el programa, us hi animeu?

El «Com parlar als infants» és un taller que promou la comunicació eficaç entre tots els membres de la família i us permetrà tenir relacions més saludables amb els vostres infants basades en vincles afectius sans.

Veureu les situacions quotidianes de conflicte com una oportunitat per connectar-vos amb els infants, que es sentiran més segurs i recolzats.

En aquest taller de quatre sessions on trobareu un espai de confiança i d’aprenentatge per compartir les situacions familiars més comunes. També coneixereu més de 30 eines per liderar la vostra llar de manera més empàtica, molt diferent dels crits i càstigs del passat.  Participar en aquesta formació té molts beneficis:
– Fomentar la col·laboració familiar.
– Trobar alternatives al càstig.
– Resoldre els conflictes familiars de manera pacífica amb acords.
– Saber escoltar per comunicar-se.
– Tenir cura de l’autoestima i l’autonomia dels infants i adolescents. 

Actualment, és molt important cuidar la salut mental i la gestió emocional. Aquest taller us permetrà prendre consciència de les pròpies emocions i, alhora, reconèixer i validar els sentiments, les emocions i les necessitats dels infants.Les sessions són gratuïtes i es fan de manera presencial amb altres famílies de l’escola.

Destinat a totes les famílies de l’escola de I3 fins a 6è. Només us heu d’inscriure aquí  Us deixem el cartell amb els horaris i les dates de les sessions.

INSCRIPCIONS OBERTES FINS EL 9 d’ABRIL.

*per dur-se a terme hi haurà d’haver un mínim de famílies inscrites.
US HI ESPEREM!